• home
  • Gewichtsreductie
  • Succesverhalen
  • Inschrijven
  • Tarieven
  • over ons
  • Info

 

Maak kennis met BBBC:
 

Zomertaling 131-8
6601 DW WIJCHEN

info@bernadettebeeren.nl

M: 06 - 48 76 44 21 Marleen
M: 06 - 24 41 39 85 Ton, lid van MBOG en BGN

KvK: 59802588

 

 

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Uw vraag:

 

Vanaf 1 december 2019 zijn de openingtijden van de praktijk:

Maaandag: gesloten
Dinsdag: 8.30u - 20:00 u
Woensdag: 14:00 - 20:30u
Donderdag: 10:00 u - 13:30u
Vrijdag: gesloten

We werken alleen op afspraak.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur via 06-48764421.

Vragen via e-mail worden binnen 24 uur beantwoord.



Links


Aanbevolen (kook)boeken.

Weten van (h)eerlijk eten deel 1, Rineke Dijkinga

Weten van (h)eerlijk eten deel 2, Rineke Dijkinga

Alles draait om hormonen, Rineke Dijkinga

100 % Suikervrij in 30 dagen, Carola van Bemmelen

Broodbuik Kookboek,William Davis

Easy Peasy (een gezonde basis voor de allerkleinste), Claire van de Heuvel


Vegatarisch / groente

The Green Kitchen (vegetarisch),David Frenkiel & Luise Vindahl

Mr Wilkinson's Favoriete Groenten, Matt Wilkinson

Veg! Hugh Fearnley-Whittingstall

Veggie! Hugh Fearnley-Whittingstall

Heel veel Veg! Hugh Fearnley-Whittingstall

Onderstaande boeken van Pascale Naessens

Wij zijn groot fan van Pascale Naessens.De gerechten zijn puur (vaak met maar 5 ingredienten), eenvoudig en wij vinden ze superlekker!

Mijn pure keuken 1 

Mijn pure keuken 2

Puur eten dat je gelukkig maakt

Puur eten dat je gelukkig maakt 2

Puur genieten en toch gezond en slank

 

Natuurlijk kun je, als klant, OOK altijd gebruik blijven maken van onze receptensite.


Voeding & Mindset

Het geheim van slanke mensen, Mieke Koster

Mindfull afvallen, Joanna Kortink

Hanboek voor emotie eten, Julie M Simon

Brain Balance, het geheim voor geluk en gezondheid, Charlotte Labee

 

 

links over gezondheid

www.voedingscentrum.nl

www.zorgwijzer.nl/zorgwijzers/overgewicht

www.diabetesfonds.nl/watisdiabetes

www.sabn.nl

 

Op de hoogte blijven?

Om de week versturen we per e-mail tips, recepten en inspiratie! Wil je deze ook ontvangn? Meld je aan en blijf op de hoogte!